Priser

Priser

Det er ikke altid let at sammenligne priser. Hvad indeholder en vaccination, hvordan bliver dyrene bedøvet og smertebehandlet i forbindelse med operationer osv. osv. Du kan se nogle af vores standard-priser på undersiderne her, og du er også altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Se mere om, hvordan vi sikrer at operationer/tandbehandlinger foregår så sikkert og så smertefrit som muligt - både under og efter indgrebet.

Vi sender ofte dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne på kurser, så vi altid er opdateret med nyeste viden.

Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, så du kan få et overblik over, hvad en evt. behandling vil koste.
Nogle behandlinger er lette at give tilbud på, andre mere usikre, fordi vi ikke altid kan vide, hvad der kommer af efterbehandlinger.

Vi anbefaler også at du overvejer, om din hund eller kat skal sygeforsikres. Mulighederne for sygdomsbehandling er mange, og det kan i nogle tilfælde blive meget dyrt.

Vi har i samarbejde med VetFamily lavet en aftale med Dyrekassen Danmark, så du får rabat på forsikringspræmien hvis du benytter en rabatkode, du får udleveret hos os.
Har din hund/kat et Aniplan-sundhedsabonnement får du 15% rabat på forsikringen det første år og 10% de efterfølgende år. Samt et gavekort på 100 kr én gang til køb af varer i vores butikker.
Har du ikke et Aniplan-sundhedsabonnement kan du alligevel få rabat via os, men så er det 10% rabat hver år plus et gavekort på 50 kr én gang til køb af varer hos os.

Behandlinger udenfor normal åbningstid bliver pålagt ekstra honorar. Disse ekstra-udgifter kan en sygeforsikring ligeledes være med til at dække.

Betaling skal normalt finde sted når patienten forlader klinikken - uanset om det er en operation eller en almindelig konsultation. Vi modtager naturligvis Dankort samt en del øvrige betalingskort.

 

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat