Online booking

Tidsbestilling online

Det er nu muligt at booke tid til det årlige sundhedseftersyn og vaccination, negleklip samt fjernelse af suturer efter operation på vores online booking system.

VIGTIGT: Du skal ringe og aftale tid hvis du har fået en hvalp/killing som skal vaccineres på Rynkeby Dyreklinik for første gang.

VIGTIGT: Hvis der IKKE er tale om vaccination, suturtagning eller negleklip skal du ringe til os istedet for at booke on-line.

Hvis du er ny kunde på Rynkeby Dyreklinik eller hvis du ikke kender dit brugernavn og password, skal du først oprettes som bruger.
Tryk i disse tilfælde på knappen "Opret bruger". Den endelige tidsbestilling kan foretages, når du har modtaget en email med brugernavn og password ( indenfor 1-2 arbejdsdage).
Hvis du allerede har brugernavn og password skal du bare logge ind. 

Book tid på Rynkeby Dyreklinik i Rynkeby

Book tid på Rynkeby Dyreklinik i Nyborg

Book tid på Rynkeby Dyreklinik i Kerteminde

Såfremt du har problemer med brug af systemet, kan vi kontaktes pr. telefon, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat