Soffi

Soffi er en skøn golden retriever på 8 mdr, hun er meget livlig og nysgerrig, og det er nok dette nysgerrig sind der førte til at hun en sen aften spiste en synål.

Soffis ejer kontakter straks vagthavende dyrlæge, og næste morgen bliver Soffi indlagt til røntgenundersøgelse. På røntgenbillederne ses det tydeligt at der ligger en nål i Soffis mavesæk, og operation er nødvendig. Heldigvis er Soffi sygeforsikret, hvilket betyder at størstedelen af udgifterne til operationen er dækket.

Under narkosen bliver Soffi overvåget af vores monotoreringsudstyr og en veterinærsygeplejerske, og dyrlægen kan koncentrere sig om operationen, hvor mavesækken skal åbnes og nålen findes blandt alle folderne indvendigt. Det lykkes heldigvis at finde frem til nålen, som har en tråd på ca 10 cm for enden.
Da nålen er fjernet, bliver Soffi syet sammen, og sidst på eftermiddagen er hun klar til at komme hjem igen. Allerede på dette tidspunkt er hun frisk og klar på spilopper igen.
De næste 10 dage skal Soffi holdes i ro, og så er hun klar til at nyde sommeren.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat