Rosa kommer til skade

Rosa

Rosa er en smuk, kærlig og legesyg labrador på 6 mdr. Ejerne hentede hende i Sverige da hun var 8 uger, og hun blev hurtigt blevet en del af familien.

En tidlig morgen skulle Rosa og hendes ejer ud på dagens første luftetur, og som altid fik Rosa lov til at løbe ud af døren inden hun fik snor på, hun var nemlig en meget lydig hund, og løb aldrig uden for grunden. Men netop denne dag fik Rosa øje på en anden hund på den anden side af gaden, og inden Rosas ejer kunne kalde hende til sig løb hun ud på vejen. I det samme kom en bil kørende, den ramte Rosa, som blev kastet op i luften og landede i vejkanten. Billisten der havde ramt Rosa standsede med det samme, og var naturligvis meget ked af det. Fordi Rosa var uden snor var det ikke hans ansvarsforsikring der skulle dække behandling af Rosas skader.

Billisten og Rosas ejer fik ved fælles hjælp Rosa ind i bilen, og kørte afsted til dyreklinikken. Da hun ankom havde hun meget ondt, så hun fik noget smertestillende og blev grundigt undersøgt af en dyrlæge. Der var ikke tegn på indre blødninger, men Rosa var i chok, og røntgenbillederne viste et brud på lårbensknoglen, samt et brud i hoften.

At redde Rosas liv var en dyr omgang, men heldigvis havde hendes ejere tegnet en sygeforsikring på hende da hun var ganske lille, og dette betød at økonomien ikke ville afgøre Rosas skæbne.

"Uden sygeforsikringen var vi nok blevet nødsaget til at få aflivet Rosa, da vi på ingen måde kunne trække så mange penge ud af budgettet" udtaler Rosas ejer. Og det ville have været en skam, for nu, 2 uger efter uheldet er Rosa helt på toppen og det er næsten umuligt at holde hende og hendes fixerede ben i ro.

Veterinærsygeplejerske Mette Søgaard

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat