Mille

Mille er en dejlig gråstribet huskat på næsten 4 år, hun har siden hun kom i løbetid fået p-piller én gang om ugen.

Efter en lang snak med veterinærsygeplejersken på Rynkeby Dyreklinik om p-pillernes bivirkninger, har Milles ejere nu besluttet at Mille skal steriliseres. (Læs mere om p-pillers skadelige bivirkninger her)

Mille bliver indleveret på Rynkeby Dyreklinik en tirsdag morgen klokken 8, og da klokken er 10 er hun bedøvet og klargjort til operation. Når vi har med katte der har fået p-piller at gøre, er vi altid forberedt på at der kan være forandringer i livmoderen, og det var også tilfældet med Mille. Livmoderen var næsten 3 gange så tyk som normalt, og fyldt med små knuder og cyster. Dyrlægen fjerner hele livmoderen, og da klokken er 11.30 er Mille så småt ved at vågne fra narkosen.
Om eftermiddagen bliver Mille hentet, og allerede dagen efter er hun frisk igen.

Et par uger efter operationen bliver vi kontaktet af Milles ejere; Mille er blevet som killing igen, hun er legesyg, mere kælen og mere aktiv end hun har været i flere år. Så selvom hun har fungeret på p-piller er det tydeligt at hun ikke har haft det godt.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat