King - vandglad retriever

King

King er en meget vandglad Golden retriever på to år. Om sommeren er det helt store hit at bade i åen, eller ved stranden.

Efter en lang dag på stranden opdager Kings ejer at King har fået et lille sår på halsen, næste dag er det lille sår vokset meget, væsker og lugter grimt. King må en tur til dyrlægen, han har fået hot spot. Hot spot er en form for hudbetændelse som breder sig meget hurtigt, det ses ofte hos Rottweilere og Golden retrievere, samt hos hunde der bader meget og samtidig har en tyk pels.

Hot spot er smertefuldt og ubehageligt for hunden, og kræver oftest dyrlægebehandling.

Nogle gange er det en fordel at klippe hårene af, og ofte i et stort område hvis eksemen har bredt sig i små plamager omkring såret. Andre gange kan behandlingen gennemføres uden barbering. Da King er blevet klippet, bliver såret renset, og han får noget kløestillende medicin samt antibiotika og en dybderensende shampoo med hjem.

Efter en uges behandling er såret næsten helet op, de små plamager er forsvundet, og King er igen på toppen

Mette Søgaard, veterinærsygeplejerske på Rynkeby Dyreklinik.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat