Bo, Lis og John

De tre plejekillinger

Sommeren er over os, og med sommeren følger en masse uønskede killinger…

Hvert år bliver vi nødt til at aflive en masse killinger, udelukkende fordi de ikke er ønskede. Det er trist, og spild af liv, men der er desværre ikke andre muligheder.

Igen i år forbarmede jeg mig over et kuld, de var ikke som sådan uønskede, men familiens yngste søn havde udviklet allergi, og det var derfor ikke muligt at beholde killingerne. Mormissen havde de fundet et nyt hjem til, men den eneste udvej for killingerne var at aflive dem.

Killingerne blev indleveret på klinikken, og jeg besluttede mig for at tage dem med hjem i pleje. Det er ikke første gang jeg har et plejekuld, og jeg synes det er fantastisk at følge deres vækst og udvikling, også selvom jeg selvfølgelig ville ønske at der ikke fandtes uønskede killinger…

Der var 4 killinger i dette kuld, men den ene havde en hjerneskade som gjorde at den havde problemer med at holde balancen, og var mindre end de andre 3. Den lod vi få fred. De andre 3 fik en loppekur, og samme dag tog jeg dem med hjem. Mine egne katte syntes ikke det var det største hit i verden, men har dog accepteret at de er der, min norske skovkat Nivas vasker dem endda. Når jeg er på arbejde om dagen, låner min veninde og overbo dem et par timer. Hendes Australske hyrdehund er helt tosset med de små, og de bliver vasket og nusset efter alle kunstens regler. De får sågar lov til at die hos hende, der er ikke noget mælk, men de ser alle 4 ud til at nyde det.

August 2010

Mette Søgaard, Veterinærsygeplejerske på Rynkeby Dyreklinik

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat