Mette Mi Søgaard

Uddannet veterinærsygeplejerske i 2006

Jeg har altid vidst at jeg ville arbejde med dyr, og siden jeg var helt lille har særligt katte haft min store interesse. Da jeg i 2002 fik tilbudt en elevplads som veterinærsygeplejerske på Frederiksværk Dyrehospital var der ingen tvivl i mit sind om at jeg måtte flytte fra Sønderjylland til Nordsjælland, for at tage min drømmeuddannelse.

I marts 2006 blev jeg færdigudlært og kort efter fik jeg en stilling som barselsvikar på Avedøre dyreklinik. I November 2006 blev der en ledig stilling som barselsvikar på Odense dyrehospital, og jeg flyttede til Fyn.

Efter mit vikariat på Odense dyrehospital, blev jeg, i januar 2008, ansat på Rynkeby Dyreklinik. Jeg er oftest den der tager imod patienterne i venteværelset, og står desuden for at bestille varer til butikken. Som tidligere nævnt har jeg altid været "kattemenneske", og i den forbindelse har jeg været på en del kurser i ind- og udland og læst en del om netop katte. Jeg holder engang imellem "katteaftener" på klinikken i Rynkeby eller i Nyborg.

I efteråret 2009 var jeg sammen med andre veterinærsygeplejersker og dyrlæger i Indien nogle uger for at arbejde med gadehunde.
I januar og februar 2012 var jeg i Afrika for at arbejde med store kattedyr, aber og andet godt fra savannen. Det var en meget lærerig oplevelse som du kan læse mere om her. Jeg var i Afrika igen januar og februar 2013.

Udover mit arbejde på Rynkeby Dyreklinik arbejder jeg også som frivillig på Inges kattehjem i Odense ca en gang om ugen.

Derhjemme har jeg 3 dejlige katte : Lua som er en rød huskat fra juni 2006 samt Grev Leif Letago Van der Myliefde og Baron Ingolf Thanda van der Myliefde (i daglig tale Leif og Inga) fra sommeren 2013.

Fra maj 2017 og 2 år frem videreuddanner jeg mig som certificeret katteadfærdsrådgiver. Det er en meget spændende og udfordrende uddannelse, som udelukkende foregår online. Uddannelsen består af 9 moduler, med 10 eksamensopgaver på hvert modul. Du kan læse mere om min uddannelse her : https://icatcare.org/learn/distance-education/behaviour/advanced

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat