Marie Marisela Gudsø

Veterinærsygeplejerske

Jeg er bosat i Odense centrum, hvor jeg har boet det meste af mit liv. Jeg er vokset op med hunde, katte og høns omkring mig og har altid været meget glad for dyr. I min fritid bruger jeg meget tid, sammen med min dejlige hund Holger, som er en Coton de Tulear, født februar 2014.  

Jeg har gået på handelsgymnasiet og blev færdig med min bachelor i online marketing i januar 2014. Jeg har altid vidst, jeg gerne ville arbejde med dyr en dag, og efter endt uddannelse fik jeg muligheden for at arbejde ved en dyreklinik i Odense.

På dyreklinikken fik jeg chancen for at se, hvad det ville sige at arbejde som en veterinærsygeplejerske og samtidig bruge min uddannelse indenfor marketing. Netop denne veksling mellem arbejdsopgaver med dyr, mennesker samt det mere administrerende tiltalte mig meget.

Efter 7 måneder hos dyreklinikken i Odense, var jeg så heldig og få en elevplads ved Rynkeby Dyreklinik pr. 1. august 2015.

Fra oktober 2018 ansat ved Rynkeby Dyreklinik som veterinærsygeplejerske.

 

 

 

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat