Maria Nielsen

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg er født i 1994.

Jeg bor i lejlighed i Odense, sammen med min kæreste Jonas, som er studerende. Jeg er vokset op i en lille by udkanten af Odense og har altid haft dyr omkring mig. Gennem hele min barndom har vi haft hunde og mine forældre har nu weimaraneren, Luna, som jeg nyder at bruge min fritid med.

Jeg er altid kommet meget i familiens hundepension, der blev startet af min farmor og oldefar for omkring 60 år siden, som nu ejes af min onkel. Efter jeg blev gammel nok til at give en hånd med, har jeg tilbragt mange somre dernede.  Jeg har gennem flere år gået til ridning der var og stadig er min store interesse. En dag drømmer jeg om at bo på en gård, med mange dyr.

Jobbet som veterinærsygeplejerske har været min drøm igennem mange år, og da jeg gik i 10. Klasse var jeg så heldig at komme en uge i praktik på et dyrehospital i Odense og har siden jeg blev færdig i gymnasiet i 2014 søgt elevplads. Jeg var så heldig at komme ind på grundforløbet til veterinærsygeplejerske i 2016 og har efterfølgende fået elevpladsen her i Rynkeby Dyreklinik fra 1. april 2017, hvilket jeg er meget glad for. 

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat