Louise Rud Jensen

Uddannet veterinærsygeplejerske i 2012

Jeg har i hele mit liv haft stor interesse i kæledyr og har altid vidst, at det var det jeg ville arbejde med.

Jeg flyttede til Fyn da jeg var 6 år gammel, da jeg skulle til at starte i folkeskole og har dernæst boet i Nyborg, indtil jeg var så heldig at blive ansat som klinikassistent på Rynkeby Dyreklinik i juli 2009 og fra august måned veterinærsygeplejerskeelev.


Inden jeg blev ansat som veterinærsygeplejerskeelev har jeg taget en naturfaglig studentereksamen som jeg gennemførte i juni 2009. Udover mit arbejde på klinikken har jeg arbejdet som hjælper og opvasker på Restaurant Teglværkskoven i Nyborg i 4 år og gjort rent i Rynkeby Dyreklinik, Nyborg fra den åbnede i april 2009 til min ansættelse som klinikassistent.

Jeg blev færdig som veterinærsygeplejerske i 2012. Jeg har været ansat i flere vikariater på Rynkeby Dyreklinik, og er fra 2018 fastansat.

Jeg har to børn, og også min dejlige hellig birma kat, Mickey, født i 2005 og kaninen Ninka fra 2010 som er af racen løvehoved.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat