Jens Esmann

Uddannet dyrlæge i 1999

Født ( 1969 ) og opvokset i Broager Sønderjylland, 88 - 91 Tjeneste som reserveofficer i Varde og Skive, Efter Landbohøjskolen 92-98, og et kort vikariat i Vestjylland, blev jeg ansat på Rynkeby Dyreklinik maj 99, kompagnon siden maj 01. I 2018 blev klinikken en del af AniCura.

De første år på Rynkeby Dyreklinik var jeg primært udkørende kvæg- og heste dyrlæge, men siden 06 har jeg primært arbejdet med hund og kat. Fra 2008 er klinikken blevet en 100% smådyrsklink og alle ansatte beskæftiger sig nu udelukkende med de mindre familiedyr.

Ud over generel interesse i faget har jeg særlig interesse i ortopædi - forebyggelse, diagnostik og behandling af problemer i bevægeapperatet. Herunder knogle og ledoperationer, hvor jeg er den primære knogle- og ledkirurg på klinikken. Der ud over har jeg en særlig interesse i brugshunde og vedligeholdelse af deres præstationsevne.

I forlængelse af arbejdet med halte og smerteplagede hunde, har jeg oplevet fascinerende effekt af akupunktur, guldimplantater, laserbehandling og medicinsk behandling af ledfunktionen. Vi arbejder løbende på at udvide tilbuddet til den kroniske ledpatient.

I løbet af 2016 har jeg uddannet mig indenfor veterinær kiropraktik i Tyskland.

I fritiden arbejder jeg med ruhårede hønsehunde på brugsprøver såvel som på jagt, og sidder i den forbindelse i sundhedsudvalget for Dansk Ruhår Klub. Desuden lystfisker, fodboldspiller og skiløber mm.

Jeg bor i Rynkeby med mine to børn på delebasis og min pt. to hunde.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat