Janne Brochstedt Olsen

Uddannet dyrlæge i 2001

Jeg er født i København og opvokset i København og Hornsyld i Jylland. Som barn fulgte jeg ofte min tante, der også er dyrlæge og blev meget tidligt overbevist om, at det var det, jeg skulle være. Så jeg blev dyrlæge i februar 2001 og fik arbejde i blandet praksis i Sønderjylland.

Jeg synes, det er sjovt at have prøvet at arbejde med de store dyr i blandet praksis, men det var helt klart interessen for smådyrene, der trak. Så jeg tog til Sverige og arbejdede på et stort dyrehospital for smådyr, hvilket var meget spændende og lærerigt.
Derefter har jeg arbejdet med smådyr på Snertinge Dyrehospital i næsten 5 år.
Siden august 2009 har jeg været ansat i Rynkeby Dyreklinik Aps.

Jeg interesserer mig både for medicinske og kirurgiske sygdomme og har deltaget i en del kurser og kongresser, både danske og internationale. Mit fokus ligger mest på intern medicin, neurologi og dermatologi.

Jeg bor sammen med mine to børn og katten Willy i dejlige omgivelser i nærheden af Munkebo. Udover familie og venner bruger jeg også tid på løbeture, haven og gode bøger.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat