Medicinske behandlinger

Hudproblemer, diarre, haltheder og mange andre sygdomme behandles ofte medicinsk

For de flestes vedkommende stilles diagnosen på klinikken ved en ambulant konsultation, evt. tages der blodprøver som enten undersøges på vores eget laboratorium, så der er hurtigt svar, eller sendes til et stort laboratorium i Tyskland, hvor der kan foretages større undersøgelser. Læs mere om blodprøverne.

Derefter aftales behandlingen, som i de allerfleste tilfælde kan foretages af dyreejeren derhjemme. I enkelte tilfælde kan det blive nødvendigt at patienten indlægges i forbindelse med behandling.

Indlæggelse

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at have en patient indlagt i kortere tid, fx. efter en større operation eller hvis der skal foretages en mindre operation som behandling af en byld. Der kan også være tilfælde, hvor dyrlægen gerne vil holde øje med om det går som det skal før patienten sendes hjem igen.


Vi har mulighed for at have hunde og katte indlagt i hver sit afsnit. Ikke alle katte er ligeså glade for hunde som den på billedet herunder :-)

 

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat