Døgnvagt

Kommer din hund eller kat til skade eller bliver syg udenfor vores sædvanlige åbningstid, skal du naturligvis let kunne komme i kontakt med en dyrlæge.

Hvis du ringer til os på 6539 1004 og det er udenfor vores åbningstid, fortæller vores telefonsvarer hvordan du kommer i kontakt med vagthavende dyrlæge.

Vi har vagtsamarbejde med Nyborg Dyrehospital og Odense Dyrehospital. Det betyder, at du nogle gange bliver stillet videre til en af deres dyrlæger, når du ringer til Rynkeby Dyreklinik. Vagthavende dyrlæge sender altid en mail til os, så vi ved, hvad din hund/kat er blevet behandlet for, hvis du har været hos en af vores kolleger i vagten.

Det er dyrt at have en dyrlæge på rådighedsvagt hele døgnet. Derfor bliver der altid tillagt et vagttillæg, når vi behandler patienter udenfor almindelig åbningstid. Er dit dyr sygeforsikret, vil forsikringen også betale det ekstra vagthonorar.

Vi gør opmærksom på, at også vagtbesøg forventes afregnet kontant eller med Dankort/VISA m.m.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat