Hvad kan vi?

Vi tilbyder de bedste behandlinger

Vores mål er at være din foretrukne dyreklinik. Hos os kan du trygt henvende dig om alt om din hund eller kat og forvente at få den bedste behandling og service.

Behandlinger i hjemmet

De fleste opgaver løser vi på klinikken, hvor vi har alt vores udstyr og kender faciliteterne. I enkelte tilfælde kan vi dog køre på sygebesøg og behandle dyret i hjemmet. Der kan være mange forskellige årsager til, at du foretrækker behandlinger hjemme i privaten, og vi stræber naturligvis efter at opfylde den behandlingsform, der er bedst for dyret.

Tryghed og omsorg

På dyreklinikken behandler vi naturligvis alle former for sygdomme. Der kan være tale om aldersbetingede udfordringer som sukkersyge, hjerteproblemer eller gigt eller mere akutte problemer som brækkede ben eller blødninger hos dit kæledyr.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder på Rynkeby Dyreklinik ved at trykke på de forskellige punkter i venstre side. 

Specialudstyr og specialbehandlinger

I mange tilfælde er der brug for specialudstyr og specialbehandlinger for at kunne give dit kæledyr den bedst mulige behandling. Vi har udstyr til at foretage avancerede undersøgelser og har naturligvis operationsfaciliteter, så vi kan udføre kirurgiske indgreb - både i behandlingsøjemed og også forebyggende som sterilisationer og kastrationer.

Hos os er dit kæledyr i trygge, kompetente og omsorgsfulde hænder.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat