Hunde

Behandling af din bedste ven

Vores kernekompetencer på Rynkeby Dyreklinik er at hjælpe hunde, katte og andre smådyr samt deres ejere. Det skal være en tryg og god oplevelse for både din hund og dig som hundejer at blive behandlet os hos.

Behandlingstilbud på klinikken

I underpunkterne i venstre side finder du vores anbefalinger og træningstilbud til hunde. Hvis du vil have et mere specifikt overblik over, hvilke medicinske og kirurgiske behandlinger vi tilbyder til din hund, kan du se mere under punktet hvad kan vi?

Du kan hente mange gode informationer om den første tid med din hund på Foreningen til Dyrenes Beskyttelses hjemmeside.

Priser

Du er altid velkommen til at ringe til os og få et tilbud på behandling af din hund hos os. Du finder også en prisoversigt over forskellige standardydelser som vaccination og kastration af din hund her på hjemmesiden. 

Hvis hunden har haft bivirkninger ved brug af loppe- og flåtmidler, som ikke er på recept, bør du indberette bivirkningerne til Lægemiddelstyrelsens hjemmeside. På den måde får fabrikantens respons og kan muligvis forbedre produktet.

Vi glæder os til at hjælpe din bedste ven og dig på Rynkeby Dyreklinik.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat