Andre dyr

Behandlinger af gnavere og fugle

På Rynkeby Dyreklinik behandler vi mange gnavere som for eksempel kaniner, marsvin og fritter samt fugle. De små kæledyr får en tryg og god behandling hos os, så de hurtigst muligt bliver raske og friske igen. Vi tager os kærligt af dyrene, og du kan være sikker på, at dit kæledyr er i erfarne og kompetente hænder.

Behandling af eksotiske dyr

Hvis du har brug for behandlinger af mere eksotiske dyrearter, vil vi ofte henvise til en specialist. Vi behandler for få af de eksotiske dyr til at få stor nok rutine og erfaring inden for eksotiske dyr, og så er det bedre, at vi henviser til nogle, der er eksperter på netop dette område. På den måde kan du også være sikker på, at dit eksotiske dyr får den bedste behandling.

Pasningsvejledning til gnavere og fugle

Hvis du ønsker at få mere viden om pasning og omsorg af din gnaver eller fugl, kan du finde rigtig gode pasningsvejledninger på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside.

Kontakt Rynkeby Dyreklinik

Såfremt du har spørgsmål til behandling af din gnaver eller fugl, er du altid velkommen til at ringe til os. Du har også mulighed for at booke en tid online hos Rynkeby Dyreklinik, hvis det handler om rutinemæssige behandlinger som for eksempel sundhedseftersyn, vaccination eller negleklip. 

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan® får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere og kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat